WORKS WHERE IT HURTS. WORKS FOR MILLIONS WORLDWIDE.

Producten

Producten

Tiger Balm heeft een compact gamma van balsems, lotions en pleisters. Alle producten bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een maximale efficiëntie. Tiger Balm is daarom geschikt voor jong en oud en is onmisbaar in je EHBO-kit!

tigerbalm products

Planten

Tiger Balm bevat een aantal zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een maximale efficiëntie. Onder andere kamfer, menthol en essentiële oliën van kruidnagel, cajeput, akkermunt en kaneel. De essentiële oliën worden vermengd met wax waardoor de balsem makkelijk smeerbaar is.

tips

Tips

Tijgerbalsem is een kruidenbalsem die van oudsher vooral wordt gebruikt voor het verlichten van spierpijn. Maar wist je dat deze krachtige balsem ook veel andere toepassingen kent? Ben je benieuwd naar deze toepassingen, het gebruik en de natuurlijke ingrediënten van Tijgerbalsem? Lees dan vlug verder, want op deze pagina vind je allerlei handige tips en inspiratie.

Tiger Balm wit of rood: wat is het verschil?

Hoe gebruik je Tiger Balm?

Tiger Balm bij muggenbeten

Alle tips bekijken

Een rijke geschiedenis van meer dan 150 jaar

Meer dan 150 jaar geleden (in 1870) opende een voormalig aan het Chinese keizerlijke hof, Aw Chu Kin, een kleine apotheek in Rangoon (Myanmar).

Hij herontwikkelde en verkocht er een unieke plantaardige Chinese pommade om spier- en gewrichtspijnen te verlichten en verzachten. Sindsdien wordt Tiger Balm door vele generaties gebruikt en geprezen.

Geschiedenis

Events

Omdat we met Tiger Balm mensen willen stimuleren om te bewegen en een vol en actief leven te leiden, zetten we graag onze schouders onder sportclubs, sportpersoonlijkheden en inspirerende sportevenementen waarbij de focus ligt op het stimuleren van een actieve levensstijl. Tiger Balm is dan ook een merk dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van mensen.

Works where it hurts

- Tiger Balm

Zorgt al 150 jaar voor je spieren

- Tiger Balm